sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Valkosuklaakakkuja

                                                 
                          Aloitus ja valkosuklaakakkuja


   Heipä hei siellä! Olen aloitellut uuden blogin ja tämä oma blogini käsittelee erilaisia reseptejä ja joitakin reseptejä tuunailen ja muokkaan mieleni mukaan.
   Tein viime kesänä (2012) valkosuklaakakkua.



Valkosuklaakakku

Pohja:
75 g margariinia
10 kpl keksejä (150g)
1 dl kookoshiutaleita

Täyte:
4 liivatelehteä
100 g valkosuklaata
2 dl kermaa
2 dl maitorahkaa
3/4 dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
2 rkl sitruunamehua

Lähde: Hämäläinen, Jokela, Keskinen, Summanen. Omat eväät. Otava. 2011.



   Kyllä kakku maistui kaikille jotka söivät sitä, mutta minusta suupalat olivat liian pieniä, koska kakku ei ollut tarpeeksi korkea joten päätin vähän vain tuunata. No eikun tekemään ja kokeilemaan!
Muokkailin sen verran, että tein saman ohjeen mukaan, mutta kaksinkertaisella reseptillä. Muokkasin myös sen verran, että en käyttänyt pelkästään orvokkeja koristeena vaan lisäsin myös nomparelleja hitusen kakkuun. Ja no tämmöinenhän siitä sitten tuli...

Sama ohje, mutta tupla annoksena. No nyt on käyttöä koko lusikalle!
 
 
 
 
 

1 kommentti:

  1. Herkullisen näköisiä kakkuja! :))) Tsemppiä uusiin kokeiluihin :)

    VastaaPoista